Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

205 kormoran

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby redukować
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najkorzystniej dawać
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze sycą oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
dużych daniach, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjeść
każda pani, aby
skutecznie
spalić oraz poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
zaplanować racjonalne odchudzanie.

 tabletki na odchudzanie jęczmień

tabletki odchudzające youtube